Conditii de livrare

CONDITII DE LIVRARE

Pentru comenzile plasate pe bateriefoc.ro, costul transportului incepe de la 30 RON cu TVA inclus, in functie de greutatea produselor comandate.

Comenzile plasate pe site-ul nostru se proceseaza de luni pana vineri, intre orele 9-15. Produsele solicitate vor ajunge la tine in maxim 3 zile lucratoare.

Bateriefoc.ro livreaza produsele pe care le-ai achizitionat prin FAN Courier, Cargus, Sameday si DPD. Serviciile de livrare sunt valabile doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul problemelor ce constau in nefunctionalitatea produselor achizitionate de la noi ce inca se afla in perioada de garantie, bateriefoc.ro suporta cheltuielile de transport (dus-intors) de la client la service-ul nostru, daca de la data achizitionarii pana la data manifestarii defectului au trecut maxim 14 zile. In cazul in care se depaseste perioada de 14 zile de la data defectarii produsului, clientul suporta cheltuielile de transport ale produsului pana la service-ul nostru, iar bateriefoc.ro suporta cheltuielile de transport de la service-ul propriu, pana la domiciliul clientului.

In cazul expedierii catre departamentul nostru de service-garantii a unor produse ce nu manifesta probleme reale de functionalitate, clientul va suporta in totalitate cheltuielile de transport.

In cazul in care nu ai gasit raspuns la intrebarea ta aici, contacteaza-ne prin mail sau telefon, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.